Ananás lyofilizovaný v bielej čokoláde 200g

Sladký aj kyslý, jemný aj chrumkavý. Nie, toto nie je žiadna hádanka! Som to ja, chrumkavý lyofilizovaný ananás v úžasne jemnej bielo čokoláde. Okúzlim všetky Tvoje zmysly. Tak na čo ešte čakáš?

  • sladko-kyslé spojenie chutí
  • originálna chuť
  • malé kúsky
štandardná cena: €14,90 –32 % €9,99 €8,33 bez DPH
Dostupnosť: Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
29.2.2024
Ananás lyofilizovaný v bielej čokoláde 200g
Ananás lyofilizovaný v bielej čokoláde 200g
Akcia
€14,90 –32 %

Podrobný popis

Ešte ste nepočuli o ananáse v bielej čokoláde? My tiež nie, a preto sme pre vás túto originálnu zdravú sladkosť vyrobili. Vzali sme krehké kúsky mrazom sušeného ananásu a pomaly ich obalili v jemnej bielej čokoláde. Decentná kyslosť lyofilizovaného ananásu sa totiž so sladkosťou bielej čokolády perfektne prelína. Vznikla tak originálna dobrota, ktorá doslova omráči vaše chuťové poháriky. Táto česká sladkosť z našej dražovne je vynikajúcim jedlým darčekom. Pokiaľ si ju však budete kupovať pre seba, odporúčame vziať rovno dve balenia. Prvé vrecko totiž zmizne na posedenie!

TOP informácie o ananáse v bielej čokoláde

  1. Je to originálny jedlý darček domácej výroby.
  2. Ananás, rovnako ako iné ovocie a orechy, obaľujeme do čokolády v našej dražovni.
  3. Na výrobu sme použili českú čokoládu z Dvora Králové, kde funguje závod s tradíciou od roku 1992.
  4. Pretože je lyofilizovaný ananás krehký, musíme byť pri jeho obaľovaní v čokoláde veľmi opatrní a trpezliví, inak by sa rozpadol.
  5. 24 g lyofilizovaného ananásu obsahuje 100% DDD vitamínu C, ktorý prispieva funkciu imunitného systému.
  6. Náš ananás je pestovaný bez fytohormónov a chemických postrekov.

Ako sa lyofilizuje ananás?

Lyofilizácia znamená sušenie mrazom. Vďaka veľmi nízkemu tlaku a teplote, dochádza pri tomto procese k sublimácii zamrznutej vody. To znamená, že voda sa mení z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pary) bez toho, aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Suroviny sa najskôr hlboko zmrazia pri teplotách −55 až −100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezaistili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g2061 kJ / 494 kcal
  • Tuky23,6 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny14,4 g
  • Sacharidy66,1 g
  • z toho cukry57,2 g
  • Vláknina0 g
  • Bielkoviny3,75 g
  • Soľ0,2 g

Dodatočné parametre

Kategória: Smoothie Food
Zloženie: Biela 29% čokoláda 70% (cukor, kakaové maslo, sušené mlieko plnotučné, sušená srvátka, laktóza, emulgátory: sójový lecitín a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar), ananás lyofilizovaný 29%, ananás lyofilizovaný prach 1%
Diéta: Bez lepku
Spracovanie: V bielej čokoláde
Chuť: Kyslá, Sladká
Alergény: Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
Trvanlivosť: 3-8 mesiacov
Skladovanie: Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Balenie: znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Úprava: dražované kúsky banánu

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: